Dicts.info 

Parent Categories dictionary :: translations



   Index > Parent Categories

Argentina பகுப்பு:அர்ஜென்டினா
Australia பகுப்பு:ஆஸ்திரேலியா
Bhutan பகுப்பு:பூட்டான்
Bolivia பகுப்பு:பொலிவியா
Brazil பகுப்பு:பிரேசில்
Burundi பகுப்பு:புருண்டி
Canada பகுப்பு:கனடா
China பகுப்பு:சீனா
Colombia பகுப்பு:கொலொம்பியா
Cuba பகுப்பு:கூபா
Denmark பகுப்பு:டென்மார்க்
Egypt பகுப்பு:எகிப்து
Finland பகுப்பு:பின்லாந்து
France பகுப்பு:பிரான்ஸ்
Haiti பகுப்பு:எயிட்டி
Iran பகுப்பு:ஈரான்
Iraq பகுப்பு:ஈராக்
Italy பகுப்பு:இத்தாலி
Japan பகுப்பு:ஜப்பான்
Madagascar பகுப்பு:மடகாஸ்கர்
Malawi பகுப்பு:மலாவி
Malaysia பகுப்பு:மலேசியா
Mexico பகுப்பு:மெக்சிகோ
Music பகுப்பு:இசை
Nepal பகுப்பு:நேபாளம்
North Korea பகுப்பு:வடகொரியா
Norway பகுப்பு:நோர்வே
Pakistan பகுப்பு:பாகிஸ்தான்
People பகுப்பு:நபர்கள்
Peru பகுப்பு:பெரு
Portugal பகுப்பு:போர்த்துகல்
Romania பகுப்பு:ருமேனியா
Russia பகுப்பு:இரசியா
Singapore பகுப்பு:சிங்கப்பூர்
South Korea பகுப்பு:தென்கொரியா
Spain பகுப்பு:ஸ்பெயின்
Sri Lanka பகுப்பு:இலங்கை
Sudan பகுப்பு:சூடான்
United Arab Emirates பகுப்பு:ஐக்கிய அரபு அமீரகம்
United Kingdom பகுப்பு:ஐக்கிய இராச்சியம்
United States பகுப்பு:ஐக்கிய அமெரிக்கா
Uruguay பகுப்பு:உருகுவே
Venezuela பகுப்பு:வெனிசுவேலா
Zimbabwe பகுப்பு:சிம்பாப்வே

Dictionary of Parent Categories in other languages:

Display all available dictionaries (over 450 dictionaries)


Privacy policy   Disclaimer   Terms of use  
Copyright © 2003-2025 Dicts.info.