Dicts.info 

Landlocked Countries dictionary :: translations



   Index > Landlocked Countries

Afghanistan ஆப்கானிஸ்தான்
Andorra அண்டோரா
Austria ஆஸ்திரியா
Azerbaijan அசர்பைஜான்
Belarus பெலருஸ்
Bhutan பகுப்பு:பூட்டான்
Bhutan பூட்டான்
Bolivia பொலிவியா
Bolivia பகுப்பு:பொலிவியா
Botswana போட்சுவானா
Burkina Faso புர்கினா பாசோ
Burundi பகுப்பு:புருண்டி
Central African Republic மத்திய ஆபிரிக்கக் குடியரசு
Chad சாட்
Czech Republic செக் குடியரசு
Ethiopia எதியோப்பியா
Hungary அங்கேரி
Kazakhstan கசக்ஸ்தான்
Kyrgyzstan கிர்கிசுத்தான்
Laos லாவோஸ்
Lesotho லெசோத்தோ
Liechtenstein லீக்டன்ஸ்டைன்
Luxembourg லக்சம்பர்க்
Malawi பகுப்பு:மலாவி
Mali மாலி
Moldova மல்டோவா
Mongolia மங்கோலியா
Nepal நேபாளம்
Nepal பகுப்பு:நேபாளம்
Niger நைஜர்
Paraguay பராகுவே
Rwanda ருவாண்டா
San Marino சான் மரீனோ
Serbia செர்பியா
Slovakia சிலோவாக்கியா
Swaziland சுவாசிலாந்து
Switzerland சுவிட்சர்லாந்து
Tajikistan தஜிகிஸ்தான்
Turkmenistan துருக்மெனிஸ்தான்
Uganda உகாண்டா
Uganda பகுப்பு:உகாண்டா
Uzbekistan உசுபெக்கிசுத்தான்
Vatican City வத்திக்கான் நகர்
Zambia சாம்பியா
Zimbabwe சிம்பாப்வே
Zimbabwe பகுப்பு:சிம்பாப்வே

Dictionary of Landlocked Countries in other languages:

Display all available dictionaries (over 450 dictionaries)


Privacy policy   Disclaimer   Terms of use  
Copyright © 2003-2024 Dicts.info.